Door eigentijdse vormgeving en gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen, leveren wij tijdloze woningen op maat.

"

Wij ontwikkelen onze woningen vanuit een basismodule.

Door deze modules aan elkaar te schakelen en ze te stapelen kunnen wij verschillende woonvormen maken. Eenlaags woningen worden opgebouwd uit 3D modules die in één keer op de vrachtwagen worden vervoerd. Meerlaags gebouwen worden in 2D elementen opgebouwd en op locatie gemonteerd. Een woning kan binnen een dag wind en waterdicht worden neergezet.

Met add-ons zoals een balkon, terras met pergola, een puntdak of een kas, kunnen we maatwerk woningen en woongebouwen leveren afhankelijk van uw vraag.

De Woodstock BASIC, CARE en LEISURE serie.

De Woodstock BASIC serie biedt woningen voor de particuliere markt van een TINY house tot een energie-leverende woning. De Woodstock CARE serie biedt oplossingen voor de zorg. De zorgwoningen zijn geschikt voor senioren, verschillende vormen van begeleid wonen, voor dementerenden en zijn rolstoeltoegankelijk.

De Woodstock LEISURE serie biedt woningen voor vakantieparken.

Voor elke doelgroep een woning.

Door de modules en add-ons op verschillende manieren te schakelen kunnen we een range aan woonoplossingen bieden om diverse doelgroepen te voorzien in hun woonwensen. ICT toepassingen kunnen per project als maatwerk pakketten worden aangebracht, afhankelijk van de zorgbehoefte.

Heb je interesse in Woodstock, of heb je vragen?

Wij zijn altijd bereid om vrijblijvend de mogelijkheden persoonlijk toe te lichten. Indien u interesse heeft neem dan contact op met Hans Pepers.

Mobiel

+31 (0)6 10 46 17 53

Email

Duzan Doepel

Eline Strijkers