Het verhaal en de mensen
achter Woodstock.

Als manager vastgoed van zorgorganisatie Siza leerde Hans de twee partners van het architectenbureau DoepelStrijkers kennen bij de architectenselectie voor het eerste gebouw op Het Dorp in Arnhem van Mies Bouwman. DoepelStrijkers werd unaniem geselecteerd omdat de factoren duurzaamheid en aandacht voor de gebruiker in het ontwerp bijna als vanzelfsprekend waren meegenomen. Het Nieuwe Dorp wordt een groene, duurzame en toegankelijke wijk waarin mensen mét en zonder beperking kunnen wonen.

"

Wij willen een significante bijdrage leveren aan de reductie van CO2 uitstoot met de bouw van gezonde houten woningen.

Hiervoor hebben wij het bedrijf Woodstock Real Estate opgericht. Woodstock realiseert duurzame modulaire woningen die bijdragen aan de gezondheid van gebruikers. Door eigentijdse vormgeving en gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen, leveren wij tijdloze houten woningen op maat. Omdat bijna al het werk in de werkplaats gebeurt, kunnen we snel en efficiënt leveren. Hierdoor blijven de kosten inzichtelijk, versnellen wij het bouwproces en verlagen we de risico’s van fouten op de bouwplaats.

Graag maken we een afspraak om onze visie en ideeën toe te lichten.

De mensen achter Woodstock.

Duzan Doepel

Eline Strijkers

Hans Pepers

Heb je interesse in Woodstock, of heb je vragen?

Wij zijn altijd bereid om vrijblijvend de mogelijkheden persoonlijk toe te lichten. Indien u interesse heeft neem dan contact op met Hans Pepers.

Mobiel

+31 (0)6 10 46 17 53

Email

Duzan Doepel

Eline Strijkers