Het modulaire bouwsysteem en de droge verbindingen maken het mogelijk de verschillende onderdelen van de woning te vervangen en hergebruiken in de toekomst.

"

Ontzorgen met onze diensten

Met de diensten van Woodstock ontzorgen wij u bij het hele proces van ontwerp tot oplevering. Onze vaste partners en fabrikanten werken samen met ons om een maatwerk oplossing voor u te realiseren. Wij borgen het ontwerp van de architectuur en het interieur, de aanleg van de infrastructuur en het landschap en de productie van de modules en inrichting. Hierdoor kunnen we woningen casco of turnkey opleveren, afhankelijk van uw situatie.

Ontwerp

Het ontwerp wordt verzorgd door DoepelStrijkers architecten, een gerenommeerd architectenbureau uit Rotterdam gespecialiseerd in duurzame architectuur. Per locatie wordt op maat een ontwerp gemaakt gebaseerd op de basis-modules rekening houdend met het bestemmingsplan en welstandseisen.

Montage

De 3D modules uit de werkplaats worden op locatie samengesteld tot een gebouw of complex. Doordat de modules wind en waterdicht zijn kunnen de laatste werkzaamheden op locatie makkelijk worden verricht. Bij gestapelde bouw worden 2D elementen naar locatie vervoerd om daar gemonteerd te worden tot een gebouw. Er worden in de werkplaats al zoveel mogelijk installatietechnische onderdelen geïntegreerd in de elementen om de werkzaamheden op de bouw zoveel mogelijk te beperken. De infrastructuur, fundering en aansluitingen zijn al gereed voordat de montage begint. De landschappelijke inrichting kan gelijktijdig worden aangebracht.

Productie

De 3D modules of 2D elementen worden van hout gemaakt in de werkplaats wat leidt tot een snellere bouwtijd. De door de computer aangestuurde productie methodiek zorgt voor verminderd materiaalverlies en strakke aansluitingen. De kant en klare elementen worden vervoerd naar de bouwplaats en op locatie gemonteerd. Dit productieproces is nauwkeurig en verlaagt het risico van faalkosten.

Maatwerk

Elk locatie is anders en daarom bieden we maatwerk aan. Vanuit de basis gebouwtypes kan per project een configuratie worden gemaakt die naadloos aansluit op de behoefte.

Heb je interesse in Woodstock, of heb je vragen?

Wij zijn altijd bereid om vrijblijvend de mogelijkheden persoonlijk toe te lichten. Indien u interesse heeft neem dan contact op met Hans Pepers.

Mobiel

+31 (0)6 10 46 17 53

Email

Duzan Doepel

Eline Strijkers